8/16/2014

Tower of London/ Believe it or not.

IMG_9493.CR2 IMG_9447.CR2 IMG_9506.CR2 IMG_9503.CR2 IMG_9501.CR2 IMG_9476.CR2 IMG_9483.CR2 IMG_9470.CR2 Collage 3 Collage 2 IMG_9467.CR2 Collage 4 IMG_9460.CR2 IMG_9464.CR2 IMG_9484.CR2 IMG_9486.CR2 IMG_9457.CR2

London #2 !
Tower of London. Wau. Mie en ees löydä sanoja kuvailemaan kuin makea pytinki se oli. Mulla oli koko ajan ihan omituinen pakkomielle hiplata tuota linnaketta, koska pakkohan sitä oli päästä koskemaan monta sataa vuotta vanhoja kiviseiniä. Kyllä niissä vaan oli sitä jotaki. Oli vaa nii siistiä, ku tajus et ei helvetti täällä ne kuninkaalliset on hippassu menemään sillon joskus muinoin ja asunu täällä. Britit on vaa nii loistavia tuomaan sen vanhan ajan tunteen takasin pukeutumalla niinkuin siihen maailman aikaan oli tapana yms. Kyllä taas aivokapasiteettiin tuli uutta tietoa tuolla reissulla. Kaikki ne portaikot ja käytävät, ai että ne oli pikkusia. Kuin pieniä ihmiset on siihen aikaan ollu jos ne on niissä päässyt kulkeen vaivatta. Portaissa ohittaminen ei tullut kuuloonkaan hyvä että sai jalan mahtumaan rappuselle. Huhhuh melkosta. Mutta ehdoton kohokohta oli toi The Crown Jewels! Ai saakeli kui hienoo! Jotenki vieläki iha hullua et me oikeasti päästii näkee kaikki se. Kruunut, jalokivet, valtikat, valtaistuimet yms. Ensinnäki ko me mentii sinne nii tuli iso kyltti päin näköä et kuvaaminen kielletty. Olin heti et höh, mut sitteko me päästiin sinne. Muuten koko linna ihan rapistunu ja ajan panema mut se missä kaikki nuo kalleudet oli. Jumalauta se holvi.. oikeasti kunnon titaani holvi jonka seinien paksuus oli varmaa joku 50cm. Ihmiset pistettiin seisomaan liukuhihnalle mikä kiersi ympäri holvia. Vartijoita oli joka paikassa tarkkailemassa, ettei kukaan vaan ryöstä niiden luodin kestävien lasien läpi minkään sortin hiusneuloja. Ihan hyvä et siellä oli kuvaus kielto nii pysty ihan kunnolla tutkimaan ja ihastelemaan. Kyllä semmosista koruista nyt jää ikuinen kuva verkkokalvolle ilman kameraaki.


IMG_9528.CR2 IMG_9530.CR2 IMG_9533.CR2 IMG_9558.CR2 IMG_9562.CR2 IMG_9567.CR2 Collage IMG_9549.CR2 IMG_9537.CR2

Ripley's Believe it or Not tai or Naaahh niinko me tavattiin sanoa. Seki oli kyllä melkonen pleissi. Kaikkea ihan kreisiä koko paikka täynnä. Välillä piti oikee pysähtyä lukemaan selitys tekstejä. 9 jalkasia vasikoita, kolme päisiä käärmeitä,  hologrammi setä joka jutteli mukavia, kaikki olympia-soihdut, tulitikuista tehty Tower Of London, palanen Berliinin muuria, maailman tatuoiduimmat ihmiset sekä muita erittäin outoja luonnonoikkuja. Karvasia susipoikia, puolikkaita ihmisiä, sinisiä miehiä.. joo en jaksa ees luetella enempää.
Mulla hajotti ihan kunnolla tuo maailman painavin mies. Ai saakeli :D Miedän ryhmän italialaisii jätkii ja näyttää tossa olevan muutama venäläinenki meni tuoho viereiselle vaa'alle, mut ei ees kaikkien niiden ruhot yhteen laskettuna yltäny samoihin lukemiin. Ai hitto sai kyl nauraa :D Plus toi missä posetan ton pisimmän miehen vieressä. Ihan säälittävää. " Sun pää on sen pallien kohalla! " No shit sherlock !

Mut juu lisää Lontoo postauksii tulossa!
Oh my god. Sitä ois kouluki niinko alkanu. Mie nykyään siis asustan asuntolassa, masentolassa, aussissa= Auschwitzissa..  Tosin Lapin matkailuopistu ei oo kyl yhtään hullumpi paikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti